Om Turkiet - Bostäder i Turkiet | Fastigheter till salu i Turkiet

Har du funderat på hur det skulle vara att äga ett Hus/villa i Turkiet? Det kan måhända kännas avlägset, men faktum är att vi idag kan skönja en ny form av folkvandring - gränserna har blivit öppnare, kulturgränser har allt mer suddats ut och det blir allt tydligare att vi lever i en global värld. Vi svenskar utvandrar i stora antal, vi finner våra nya hem i USA, Thailand, England och en rad olika länder. Drygt 50.000 svenskar valde år 2013 att bosätta sig utomlands. Ett land som allt fler börjar få upp ögonen för i det här sammanhanget är Turkiet, ett land som vi här hemma har bekantat oss med främst genom matkulturen. För de som kan sin historia så är Turkiet mycket mer än god mat; Det rör sig om en civilisationernas vagga och dess historia som boplats sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än det land vi idag känner som Turkiet. Du kan i Turkiet bevittna Trojas murar, Celsus bibliotek i Efesos, den romerska teatern i Hierapolis eller Afrodites tempel i Aphrodisias. Är man det minsta intresserad av historisk arkitektur så är Turkiet en veritabel guldgruva. Är man på jakt efter fastigheter i Turkiet så kommer man att finna att var man än bosätter sig behöver man aldrig gå särskilt långt för att känna historiens vingslag.

En alltmer framträdande trend är att investera i utlandsboende och det är naturligtvis av godo att här skilja på investering och kostnad. Att ta in på hotell är en kostnad; pengar du aldrig får tillbaka, emedan en god investering är pengar som du får tillbaka. Genom att köpa lägenhet eller fastigheter i Turkiet kan du återvända till detta fantastiska land när du vill, vår, sommar, höst eller vinter. Inga hotellbokningar, inget krångel och du har all tid i världen att uppleva ett av världens vackraste länder. Är du inte redo för det stora beslutet som en investering i utomlandsboende i Turkiet innebär, så prova på att hyr lägenhet eller hus i Turkiet. Med en lägenhet i Turkiet har du möjligheten att uppleva landet och kulturen på ett mer genuint sätt än vad det innebär att turista mer traditionellt med hotell. Vi kan lova att det kommer att ge dig mersmak.

Turkiet är ett mångfacetterat land som kan upplevas på många olika sätt. Å ena sidan är Turkiet ett land som värnar om sina traditioner och sitt kulturarv, å andra sidan kan vi uppleva västerländska och mer moderna strömningar i kulturen. Man skulle kunna uttrycka det som att Turkiet är det bästa av båda världar. Detsamma gäller klimatet; Turkiet är till ytan ett stort land (det 37:e största - jämför med Sverige som är det 57:e största) och beroende på var i Turkiet vi befinner oss kan vi uppleva både -30°C till -40°C vid bergsområdena i öster, eller temperaturer som överstiger 30°C under sommaren i de västra delarna av Turkiet. Många associerar kanske Turkiet med ständigt sommarklimat, men i inlandet kan vi uppleva lika distinkta årstider som här i Norden. De flesta nordbor söker sig emellertid till de varmare delarna av landet och helst av allt investerar vi nordbor i strandnära lägenheter i Turkiet.

Att allt fler nordbor väljer att investera i fastigheter i Turkiet beror givetvis också på de fördelaktiga fastighetspriserna som för närvarande motsvarar ungefär halva priset av fastigheter i Spanien eller Frankrike. De jämförelsevis låga skatterna innebär att du får ut upp till 51 - 100% mer av dina pengar i Turkiet än i Sverige. För att åtnjuta detta måste man ha sin skattemässiga hemvist i Turkiet, vilket innebär att man vistas i landet mer än 6 månader per år. Det finns anledning att inte vänta med att börja söka lägenheter till salu i Turkiet då alltfler inser det kloka i att köpa fastigheter/hus i Turkiet, vilket har lett till en begynnande prishöjning som ser ut att hålla i sig. Det har också lett till att fler bostäder i Turkiet byggs, i synnerhet runt kustområdena.

På Buy properties in Turkey är där för dig hela vägen, från gratis visningsresor till efter att köpet har avslutats. När helst en fråga uppstår, vare sig det är före, under eller efter ett köp så lyssnar vi alltid på våra klienter och gör vårt yttersta för att vara ge råd och vägledning. Vi står för trygghet och kompetens och vill erbjuda dig de bästa investeringsmöjligheterna så låt oss sammanfatta fördelarna med utlandsboende i Turkiet. Att till exempel köpa hus i Turkiet när marknadspriserna fortfarande är på väg upp och kommer att vara det under överskådlig tid är en god investering som ger likaledes god avkastning. Genom att övervägande bo och leva i Turkiet kan du åtnjuta låga skatter och få betydligt mer pengar över. Att flyga till Turkiet tar ungefär 4 timmar, lika lång tid som det tar att bila mellan Sundsvall och Stockholm. Lägg därtill stränderna, maten, kulturen, värmen, golf, segling, nattlivet, miljöerna och sevärdheterna ... Behöver vi verkligen fortsätta? Nu är tiden att se sig om efter bostäder till salu i Turkiet och nu är tiden att uppleva allt det som endast Turkiet kan erbjuda.

Favorite Properties
0
Click here to enquire list