Om Oss - Bostäder i Turkiet | Fastigheter till salu i Turkiet

Buy Properties in Turkey är ett välkänt fastighetsbolag som ger dig de bästa möjligheterna i investeringssektorn. Vi siktar inte bara på våra kunders tillfredsställelse , vi finns också  tillgängliga för dem när det behövs även efter vi klargjort affären. Med en erfarenhet på över 8 år inom fastighetmäklarbranchen så erbjuder vi dig de bästa kvalitéts egenskaperna inklusive egenbyggda villor i Turkiet som görs endast för din bekvämlighet och för att ge dig de bästa erfarenhet någonsin av att vistas i Turkiet .

Vi gör vårt bästa för att se till att du hittar din perfekta boplats i Turkiet. Buy Properties in Turkey är en organisation som är specialiserad på att sälja fastigheter i hela Turkiet. Vi är kända för vår kvalitet och vi är hängivna till att arbeta så i framtiden också. Buy Properties in Turkey har ett stort team av experter som mer än gärna hjälper dig att hitta de bästa bostäderna i Turkiet .

Vår organisation handlar alla möjliga typer av olika fastigheter. Till exempel prisvärda lägenheter i Turkiet , lägenheter med havsutsikt, strandnära lägenheter och många fler. Vi erbjuder våra tjänster i hela Turkiet och finns i några av dess regioner. Vår huvudkontor är beläget i Alanya. Vi arbetar endast för att se till att du får ditt drömhus med oss som mellanhänder .

Innan vi listar våra tjänster inom fastighetssektorn så vill vi informera dig om att Buy Properties in Turkey är ett team av välutbildad personal och våra tjänster är de bästa i fastighetsbranschen . Med den tillväxt som Turkiet har gjort i fastighetssektorn genom åren är lovvärt och vi är stolta över att vara en del av en sådan prestation.

Buy Properties in Turkey erbjuder dig det bästa tjänster någonsin på marknaden eftersom vi tror att även efter vi slutför ett köp med våra kunder så slutar inte vår relation där. I själva verket stärks förhållandet ännu mer. Med tjänster som flygtransfer, visningsresa till fastighetsköp, fria måltider under resan, hjälp med bokning av dina flygbiljetter och svar på andra små frågor är vi också närvarande för dig efter försäljning vilket de flesta andra företagen i Turkiet inte gör.

Medan vi tar dig på visningsresa för ditt drömhus så förstår vi hur viktigt det är att bygga upp en betryggande Säljare - Köpare relation. Därifrån kan vi starta dialogen från vår sida efter dina behov och krav. På visningsresan kommer våra duktiga säljagenter personligen följa med dig på studieresa och förse dig med varje liten detalj i frågor. Dessutom kommer all information om de formaliteter angående inköp i förhållande till de statliga regleringar stärka dig under diskussionerna över de gratis måltiderna särskilt ordnade för dig .

Inte bara hjälpa dig att hitta ditt drömhus är vårt motiv utan det är också för att uppdatera dig om den senaste utvecklingen på marknaden. Våra tjänster ger våra kunder utmärkta kunskaper om den nya utvecklingen i Istanbul, Antalya och Egeiska regionen plus andra delar av Turkiet. Vi har som mål att ge dig all relevant information som bland annat fastigheter för återförsäljning i flera olika regioner i Turkiet . Vi guidar dig personligen genom hela inköpsprocessen bara för att se till att en obligation görs med våra kunder och så att de kan känna sig trygga att lita på oss .

Vår personal ägnas åt att tjäna våra kunder och vi gör allt för att få dig att känna dig som hemma när du har att göra med oss. Den vänliga natur av vår personal ser till att du har kommit till rätt ställe med dina investeringsbeslut. Vi förstår tveksamheten att investera sina hårt tjänade pengar och vi respekterar det. Som ett resultat av detta så gör vi vårt bästa för att vinna ditt förtroende för oss så att du kan vara fri från all stress. När du har besökt oss så kan du vara säker på det här .

Buy Properties in Turkey ger dig också den kompletta guiden om vilken egendom är lönsam ur investeringssynpunkt och som är den mest lämplig som bostadsändamål. Vårt mål är att erbjuda de bästa semesterbostäder i Turkiet så att dina pengar används på ett klokt sätt .

Vi är ett fastighetsbolag men vårt verkliga arbete för dig börjar efter försäljningen eftersom vi är mycket stolta över att erbjuda den högsta nivån av tjänster till våra kunder. Vårt engagemang för perfektion, uppmärksamhet på detaljer och vår service efter köpet gör att vi har för avsikt att vara den översta företaget på marknaden. Vårt mål att vara den översta i den prioriteringslistan över våra kunder .

After sale service omfattar:

Vi följer upp eventuella reklamationer mot byggherren och ansvarar för att fel samt skador åtgärdas.

-Vi sköter köpprocessen genom lagfartshandlingen

-Vi hjälper dig att ordna ett turksiskt skattenummer som behövs vid öppning av bankkonto och andra handlingar.Med hjälp av ditt konto i BuypropertiesinTurkey så betalar vi hem- och husförsäkring samt andra försäkringar. Från detta konto betalar vi också räkningar för vatten, el och avfallshantering. Den årliga fastighets- och kommunalskatten dras också från detta konto.

-Vi hjälper dig att söka uppehållstillstånd och guidar dig genom kostnaderna för Notarius Publicus samt översättningsarbeten från ditt konto.

-Vi hjälper till med inköp av möbler och inredning från företag som vi har avtal med. Det innebär att du kan erhålla mycket goda rabatter vid inköp.

-Hjälp med renovering om det behövs samt design teamet kan hjälpa dig med inredning av din bostad.

-Vi hjälper dig med bokning av flygresor

-Transfer från och till flygplatsen

-Vill du hyra ut din lägenhet eller hus så ordnar vi allt det praktiska såsom marknadsföring av huset/lägenheten, kontakt med hyresgästen, hyresavtal, utlämning av nycklar, kontroll av lägenheten samt betalning av hyra, vatten el och dylikt.

-Vi hjälper dig att köpa/hyra bil eller mc.

Vi erbjuder dig professionell support och service på ditt språk  i alla handelsmoment samt eftermarknadstjänster .

Vi har våra egna experter för både renovering och uppbyggnation av ditt hem. Detta gör att du kan vara problemfri och det blir mer som " allt under ett tak " från vår organisation .

Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor. Du kan lär känna oss bättre genom att besöka andra sidor på vår hemsida eller du kan kontakta oss direkt.

 


Favorite Properties
0
Click here to enquire list