Om Istanbul- Bostäder i Turkiet | Fastigheter till salu i İstanbul

Istanbul är staden där det händer, dag som natt! Ingen annan stad i världen är som denna turkiska metropol, där Asien möter Europa och folk från hela världen njuter av den härliga atmosfären. Staden bildades för två tusen år sedan av Konstantin och är full av kulturskatter och historiska byggnader. Många som kommer hit för första gången blir genast förälskade i den speciella stadsbilden och börjar leta bostäder till salu i Istanbul. Och visst finns det många anledningar att välja denna stad när man vill förverkliga drömmen och köpa en utlandsbostad. Bosporens vackra vatten delar upp staden i två delar och båda har sin egen prägel. För att ta reda på var du bör leta efter hus eller lägenheter kan du kontakta en svenskmäklare iIstanbul, som ger dig bra tips baserade på just din unika smak.

Varför ska du då välja ett boende i Istanbul framför alla andra spännande storstäder i världen? Ett vanligt svar är att det är helt omöjligt att ha långtråkigt här! Det finns helt enkelt för mycket att välja mellan för att den ena dagen ska behöva bli den andra lik. Reser du hit första gången kommer du med all sannolikhet att främst vilja utforska den europeiska sidan av staden och här finns många trevliga lägenheter till salu i Istanbul. Väljer du att köpa en strong>bostad till salu iIstanbul kommer du att bo omringad av tusenåriga monument och vackra platser. Klassiska byggnader som basaren, Hagia Sofia och sultanens palats ligger här, bland många andra sevärdheter. Men även den asiatiska sidan har sin charm och väljer du ditt residence i Istanbul här istället får du en fläkt av den turkiska vardagen som de mer kommersiella kvarteren inte alltid visar upp. Och oavsett vilken sida om vattnet du bor på, är stadskärnan aldrig mer än en promenad bort, så läget på din nya bostad i Istanbulär verkligen helt en fråga om tycke och smak.

Att köpa hus i Istanbul är också ett smart drag av andra skäl. Visst går det lika bra att hyra lägenheter i Istanbul, men om du äger en bostad har du inte bara tillgång till staden precis när du vill, utan också möjligheten att hyra ut till andra resenärer. Då hundratusentals människor passerar eller semestrar i staden varje år, är det inte svårt att räkna ut vilken bra affär det är att köpa en fastighet i Istanbul! En semesterbostad med riktigt bra läge kan du tjäna stora pengar på varje gång du befinner dig någon annanstans.

Varje dag är ett äventyr här, och bara att gå omkring och leta lägenheter till salu i Istanbul är nog så spännande. De andlöst vackra husen är väldigt lätta att förälska sig i och här kan man vandra runt i timmar utan att tröttna. Skulle benen ändå börja värka är det aldrig fel att smita in på ett äkta turkiskt badhus och få lite traditionell avslappning. När du blir ett med staden kommer du snabbt komma in i den snabba pulsen. Inte bara dagarna, utan även nätterna, är nämligen fulla av liv här! Staden har fler klubbar och diskotek än man kan räkna och naturligtvis finns det något för alla sorter i en smältdegel som Istanbul! Är du mer inne på lite lugnare äventyr med inte fullt så mycket folkvimmel finns det gott om härliga parker och museer att besöka. Du har också nära till fina stränder för sol och bad och kommunikationerna runtom i staden är mycket tillförlitliga.

 Den sak som precis alla är överens om som slår till på billiga lägenheter i Istanbul är att maten är helt otrolig överallt i staden. Hela Turkiet är känt för sitt fina kök och självklart finns det bästa av det bästa just här! I närheten av varje villa till salu i Istanbul , hittar du minst tio topprestauranger. Här njuter du av spännande lokala menyer och turkiska klassiker som träkolsgrillad shishkebab och färska friterade musslor. Många av rätterna är också baserade på yoghurt av olika slag. Självklart finns det även ett stort utbud på asiatisk mat, samt allt det vanliga man kan förvänta sig i matväg av en modern storstad. Kultur, historia, spännande människor från jordens alla hörn, fantastiska matupplevelser och mycket annat väntar dig på ett av världens just nu hetaste resmål. Ta chansen och förverkliga drömmen - köp lägenhet i Istanbul och öppna portarna till ett helt nytt liv.

Favorite Properties
0
Click here to enquire list