Finansiering och bolån

Finansiering och bolån

Denna bolån- och finansieringsservice som vi har strävar efter att leverera tjänster i högkvalité till våra kunder.

Buy Properties in Turkey hjälper dig i varje steg på vägen och har möjligheten att arrangera ett lån med gynsamma villkor. Vi samarbetar tillsammans med olika turkiska bankkontor och vi hjälper dig att hitta det alternativet som passar dig bäst. Vi erbjuder även många olika räntefria avbetalningsmöjligheter direkt från byggherrarna.

Rent generellt kan du finansiera ditt köp upp till 65 % av fastighetens värdering över max 10 år.

Buy Properties in Turkey erbjuder dig de bästa tjänsterna för bolån för att finansiera din egendom i Turkiet. Vi går hand i hand tillsammans med de ledande bankerna i Turkiet som tillhandhåller bolån till utländska investerare i Turkiet. Utöver detta erbjuder vi kompletta banktjänster till dina dagliga bankärenden i Turkiet.

Många gånger så tenderar människor på att ändra sina planer på att köpa fastigheter i Turkiet på grund av otillräckliga medel och bolån. Men nu kan du uppfylla dina drömmar om att äga en egen fastighet genom att gå förbi dessa hinder som begränsar dig från att äga ditt egna drömhus. Med vår bolånsservice kommer såväl inhemska som utländska investerare att gynnas i högsta grad. Denna möjlighet är mest gynnsam för de som har en livslång dröm om att ha ett semesterboende i Turkiet.

Finansiering för din egendom i ett helt nytt land är något du knappast kan föreställa dig. Även om det är en praktisk sak i många länder världen över så finns fortfarande begränsningar och formaliteter som för denna procedur som ger dig huvudvärk. Därför har utländska investerare lättare att hålla sig borta från allt detta. Men med oss och en av våra partners så blir detta mycket lättare för våra kunder att förstå.

Många banker erbjuder som standard en rörlig ränta för återbetalning av bolån i euro. Det mest tilldragande angående Deniz banks bolån är att de lånar ut för högst 65 % av fastighetens totala värde samt har enkla återbetalningssystem på maximalt 10 år. Det bör noteras att bankerna tar en stor risk när de lånar ut 65 % av fastighetens värde, men med våra partners har vi ett band av förtroende och pålitlighet.

Många fastighetsmäklare i Turkiet har inte möjligheten att erbjuda lån till utländska investerare. Vi erbjuder dig de bästa bolånetjänsterna någonsin.

Buy Properties in Turkey består av ett team av specialister och vi är mycket kvalificerade och duktiga på det vi gör. 

 Med en erfarenhet av mer än 8 år i branschen har vi byggt en relation av förtroende och pålitlighet med alla våra kunder . Vi är alltid ute efter att kunna ge de bästa egenskaperna för våra värdefulla kunder och med vårt samarbete med de ledande bankerna i Turkiet så kommer det nu att bli ännu mer bekvämt. För att göra detta till en upplevelse värd att dela så vi ser till att våra kunder betjänas på det sätt de förtjänar och att alla deras eventuella problem tas om hand.

Välkommen att kontakta oss för mer information om Finansiering-fastigheter i Turkiet. Vi finns här för dig hela tiden .

Favorite Properties
0
Click here to enquire list