Om Fethiye - Bostäder i Turkiet | Fastigheter till salu i Turkiet

Hela Fethiye är en kulturskatt i sig! Dessutom ligger staden otroligt bra till, vilket gör den till ett av senare års mest populära resmål för resenärer från jordens alla håll och kanter. På en av den turkiska kustens verkliga pärlor bor du kungligt precis intill det turkosa havet. För strandnära lägenheter i Fethiye finns det än så länge gott om på både hyr- och köpmarknaden. Men det är verkligen bara en tidsfråga innan priserna stiger, så tillhör du finsmakarna som letar bostäder till salu i Fethiye är det hög tid att sluta drömma och istället se till att drömmen slår in! Tänk två, tre år framåt i tiden, och bilden kommer att se helt annorlunda ut. Turisterna kommer att vallfärda till den pittoreska idyllen i hopp om att få bo i en strandnära bostad i Fethiye och någon kommer att hyra ut sin underbara semesterbostad för bra pengar. Denna någon kan mycket väl bli du, om du bara vågar göra slag i saken och investera i fastigheter i Fethiye!

Orten har allt man kan önska av ett klassiskt semesterparadis, men är samtidigt på intet sätt exploaterad eller förstörd av kommersiell påverkan. När du vandrar omkring här kan du dock bli lite förvirrad och undra om du befinner dig i Turkiet eller i Grekland. Lugn, bara lugn, det är den grekiska arkitekturen som spelar dig ett spratt! Historien mellan de båda länderna går tillbaka ända till antikens dagar och husen är här är snarlika de på den grekiska grannön Rhodos som ligger endast en båtfärd bort. Bara möjligheten att tillbringa halva dagen i ett semesterparadis i Turkiet och andra halvan på en underbar ö i Grekland är egentligen anledning nog att hitta en fin lägenhet till salu i Fethiye!

Det är havet som skiljer länderna åt och det är också havet som lockar flest resenärer hit. På denna exklusiva, men samtidigt billiga ort, är utsikten a och o. Oavsett var du letar villor i Fethiye, kommer utsikten att spela en avgörande roll både för dig och för de som kan tänkas vilja hyra din bostad framöver. Havsutsikt i villor i Fethiye står minst sagt högt i kurs på hyrmarknaden, så ha det i åtanke när du botaniserar bland fynden. Är du riktigt förutseende kan du nämligen tjäna in din investering på relativt kort tid och när lånen är återbetalda sitter du fortfarande och dricker turkiskt kaffe på din alldeles egen veranda och beundrar båtarna i stadens pittoreska hamn. En klassisk vitmålad villa i Fethiye har dock oftast plats för en hel familj, eller åtminstone mer än en person. Om du är ute efter en bostad för endast dig själv kanske du istället ska titta på lägenheter i Fethiye. Det finns många prisvärda lägenheter med havsutsikt och i regel kommer man undan billigare än om man köper ett helt hus. Men bara för att havet här är enastående vackert och inbjudande, är det inte den enda sköna vyn staden har att erbjuda. Faktum är att hela Fethiye är otroligt vackert och vill du hellre dricka ditt morgonkaffe vid ruinerna av en romersk teater går det också bra. Låt din smak guida dig fram!

 I Fethiye får du den perfekta kombinationen av småstadscharm och puls. Lugna dagar vid stranden eller i hamnen, kan med fördel kombineras med spännande middagar och drinkar in på småtimmarna. Men det allra bästa med att leta fritidslägenheter i Turkiet överlag är att man får tillgång till så mycket mer än bara orten man väljer att bosätta sig på. Båtarna i Fethiyes hamn väntar på att ta dig med till helt makalösa platser längs kusten och om du väljer att köpa hus i Fethiye kommer du aldrig att få nog av dessa trevliga dagsutflykter. Med en rad storstäder strax runt hörnet, Grekland på andra sidan vattnet och en fantastisk omgivning med omväxlande natur runt hela orten, är Fethiye en av de mest strategiska platserna att köpa hus eller lägenhet på. Tala med din fastighetsmäklare när du börjar söka bostäder i Fethiye och försök att hitta de platser i staden där du känner dig som mest hemma. Ett morgondopp i böljan blå tio steg från dörren, eller omgiven av tusen år gamla byggnader. Varför inte båda delarna? Valet är ditt när du bestämmer dig för att köpa hus i Fethiye, ett av Turkiets säkraste kort där du kommer att vilja tillbringa resten av ditt liv i total harmoni!

Favorite Properties
0
Click here to enquire list