Hitta din ideala hem i Fethiye - Semester Bostäder i Fethiye

På "den turkosa kusten", granne med den grekiska övärlden strax över vattnet, hittar du den underbara semesterorten Fethiye. Det här är en plats som har allt man kan önska sig av en tripp till solen. Det spelar ingen roll om du är ute efter total avkoppling eller maximal aktivitet - här finns det plats för båda och mer därtill. Till skillnad från många andra kustorter vid havet som endast kan stoltsera med perfekta stränder, har Fethiye även ett livligt stadsliv. Turister och ortsbor trivs tillsammans och platsen har en härlig atmosfär som gör att man vill återvända gång efter gång. Detta är nyckeln till att fastigheter i Fethiye är så pass attraktiva på köpmarknaden. Hit kommer folk från hela världen för att leta boende i Turkiet och det finns än så länge gott om billiga bostäder i Fethiye. Alla har någon gång haft drömmen att köpa lägenhet utomlands och just nu är ett gyllene tillfälle att slå till. Den turkiska kustremsan kring Fethiye har otroligt mycket att erbjuda, och för varje ny säsong ökar trycket på att hyra lägenheter och villor här. Äger du en egendom i Fethiye har du med andra ord stora möjligheter att tjäna bra pengar genom att hyra ut din semesterbostad.

 Oavsett var man väljer att bosätta sig i staden är det nära till allt. Läge med utsikt över havet är naturligtvis exklusivt, men det finns också lägenheter till salu i Fethiye inne i stadskärnan och bor man där finns konditorier, restauranger och shoppinggator alldeles runt knuten. För den som flyttar ensam är en trevlig liten etta eller två ett bra val, men har du familj eller går ihop och köper tillsammans med vänner är det kanske bättre att köpa hus i Fethiye. Olika slags prisvärda villor i Fethiye ligger utspridda över staden och huruvida du hellre bor granne med segelbåtarna i hamnen eller med ruinerna av den gamla romerska teatern är helt upp till dig. Utsikten och omgivningen kommer att vara enastående var du än väljer att bo! En typisk villa i Fethiye är vitkalkad, vilket vittnar om det starka grekiska inflytandet på staden historiskt sett. Det är knappast någon slump att många av båtarna i hamnen går direkt till medeltidsstaden Rhodos, där du kan njuta av allt från shopping till härliga klippor att dyka ifrån.

 Från hamnen har du också möjlighet att ta taxibåtar till närliggande bukter och stränder - det finns mängder av avskilda, paradislika platser att upptäcka här! Och är du mer äventyrligt lagd med smak för naturen anordnas det ofta jeepsafaris som tar dig genom majestätiska barrskogar och mysiga små lantbyar. När du hittar ett hus till salu i Fethiye och bestämmer dig för att göra ditt livs klipp, får du inte bara en stad, utan en hel kust till ditt förfogande! Du kommer garanterat aldrig att ångra dagen då du gjorde en av världens vackraste och mest populära semesterorter till ditt nya residens!