Villor nära golfbanorna i Belek - Semester lägenheter i Belek

Belek och golf hör ihop, så köp en golfvilla i Belek och förändra tillvaron för gott! Folk från när och fjärran vallfärdar till den pittoreska semesterorten Belek i Turkiet för att njuta av perfekta stränder, det turkiska köket och några av världens finaste golfbanor. Belek är en riktig pärla för lugnt semesterfirande, avskild från övriga världen. Hela orten kännetecknas av sina höga tallträd och eukalyptusträden som utger en ljuvlig doft och att gå vistas här känns som att vara i ett privat paradis. Man behöver dock inte vara orolig för att bli rastlös - Belek ligger ca en halvtimme från den större staden Antalya, så vill man åt storstadspulsen är det bara att hoppa på bussen eller ta bilen. Många som hyr semesterhus i Belek väljer senare också att leta efter villor till salu i Belek, då detta verkligen är ett semestermecka värt namnet.

 Orten har under senare år seglat upp som en av de mest populära destinationerna i hela Turkiet - sepciellt för golfare - och den som väljer att investera i bostäder i Belek kan med fördel hyra ut sin lägenhet eller villa till andra resenärer för bra pengar. Utlandsbostäder i Belek är väldigt eftertraktade och många vill hellre hyra privata bostäder än att ta in på hotell.

 Är du ute efter ett lite mindre boende finns det gott om billiga lägenheter i Belek för en eller två personer. En alldeles egen golflägenhet i Belek ger dig tillgång till inte mindre än tio av landets allra finaste golfbanor! Golf är som bekant en elegant sport och kräsna spelare på jakt efter det där lilla extra behöver inte leta längre än till Belek. Banorna här är internationellt beryktade och anpassade för såväl nybörjare som fullblodsproffs. Har du familj är det kanske läge att istället satsa på att köpa hus i Belek. Orten är perfekt lämpad för familjeliv, men generellt trivs alla sorters resenärer här. Tusentals nöjda livsnjutare per säsong kan inte ha fel, när allt kommer omkring! När du inte jobbar på närspelet eller försöker undvika bunkern kan du koppla av dagarna i ända på någon av stadens kilometerlånga, gyllene sandstränder. Och skulle beachen vara för stimmig på en kokhet dag, finns det gott om trevliga spa-anläggningar och poolområden att besöka också.

Närheten till Antalya - en erkänt bra shoppingstad - golfbanorna och stränderna är bara några av de många skälen till att leta efter en bostad till salu i Belek. Och Bostadslån i Belek, Turkiet är betydligt enklare att få igenom än på väldigt många platser i Europa. För många kan det verka som en omöjlig dröm att köpa hus i Belek, men faktum är att det är betydligt lättare än att göra detsamma hemma i kalla Sverige. Då orten är så pass populär, är det dessutom lätt att tjäna in det man lagt ut. Fastigheter i Belek innebär ett liv i komplett harmoni på en av världens vackraste platser, med havet strax intill och det bästa Turkiet har att erbjuda på en armlängds avstånd.