Om Belek- Bostäder i Turkiet | Fastigheter till salu i Turkiet

En perfekt drive, en drink på klubbhuset och sedan ett dopp i havet ett stenkast bort - livet kan vara sämre än i Belek, det turkiska golfmeckat dit tusentals spelare beger sig varje säsong för att njuta av livets goda och gröna greener. För en sak är säker, det finns golfbanor i Belek ! Sporten dominerar orten, som snabbt blivit beryktad för sina exceptionella banor. Alla som spelar golf vet att rekommendationer betyder allt när det kommer till bra 18-hålare och med tanke på hur många som återkommer till denna paradisort är det ingen överdrift att påstå att det är kul att spela golf i Belek. Många som spelar är till och med så imponerade att de bestämmer sig för att börja titta på golfvillor i Belek. Köpmarknaden i hela Turkiet är mycket lukrativ, så även på denna ort, och det finns många fördelar för den som vågar investera i ett hus till salu i Belek. Äger man en trevlig semestervilla här har man förstås lyxen att komma hit och spela precis när man själv känner för det, utan att behöva bry sig om att leta boende. Under högsäsong är det extra bra, då många av de bästa bostäderna har en tendens att redan vara upptagna. Skulle man själv inte kunna vara på plats, är en annan mycket trevlig fördel att man kan enkelt kan hyra ut sin villa. Många som väljer att köpa hus i Belek har givetvis redan med detta i beräkningen, eftersom det i regel innebär stora pengar om man är driftig! Det bör dock tilläggas att den som köper hus i Belek förmodligen inte kommer att vilja lämna staden igen!

Även om orten blivit synonym med golf - det råder ingen brist på lägenheter nära golfbanor - får man inte glömma att Belek i grund och botten är ett klassiskt turkiskt semesterparadis också! Faktum är att det finns hur mycket som helst att se, uppleva och utforska här förutom bunkrar och fairways. Staden brukar beskrivas som en egen liten oas i Turkiet, avskild från omvärlden och underbar att vistas i. Den ljuvliga doften från eukalyptusträden som pryder omgivningarna går inte att ta miste på och bara att gå omkring i de sagolika miljöerna skänker ro till den mest stressade av semesterfirare. Överallt i omgivningarna hittar man trevliga små platser att besöka och självklart är Belek också känt för strandliv och klassiska semesteräventyr. Utflykter längs kusten, kulinariska upplevelser, vattensporter och berikande kulturhistoria står på schemat dagligen och vill man inte bo precis bredvid golfbanan kan man lika väl investera i ett fritidshus nära stranden i Belek. Den som äger en strandvilla i ett turkiskt semestermecka har en guldgruva att ösa ur - oavsett vilken ort man talar om! Och vill man hellre bo lite mindre kan man också leta efter lägenheter till salu i Belek - stadskärnan är minst lika livfull och härlig som stranden.

En klar fördel med att slå till på sitt drömboende på en ort som Belek är att man får gott om ro och privatliv, men samtidigt har mycket nära till den totala kontrasten - nämligen det hålligång som många förknippar med semestrande i Turkiet! Storstaden Antalya ligger ungefär 30 minuter bort och efter en dag med tjo och tjim bland basarer, barer och horder av turister i hundratal är det otroligt skönt att bara hoppa på bussen och ta sig hem till sitt lugna krypin i Belek igen. Storstadspuls i all ära - men som golfare är det så klart extra viktigt att välja en ort som är på den lugnare delen av skalan, då det knappast finns något värre än larm och liv när det är dags för den där avgörande putten. Och är det fritidshus nära golfbanor i Belek man letar efter, finns det att välja på ... Många av bostäderna här har verkligen det optimala drömläget intill banorna och endast priset avgör exakt hur långt det är mellan dörren och första tee.

Oavsett om du är en inbiten golffantast eller en helt vanlig resenär som vill pröva lyckan utomlands ett år eller två, är Belek en förträfflig plats att slå sig ner på. Här får du en fläkt av det genuina Turkiet, spännande middagar med exotiska inslag i solnedgången, anor från tusentals år gammal kultur, underbar natur och mycket, mycket mer. Hela kustremsan ligger öppen och väntar på att du ska hitta dina egna smultronställen, långt borta från alla måsten och all stress. Och hit kan du komma hundra gånger och fortfarande upptäcka nya, fantastiska saker att se och göra. Ta chansen och gör som tusentals andra - sök bostäder i Belek redan i dag och börja planera för en framtid i solen! Någon hole in one kan inte garanteras, men du kommer säkerligen att bli mer än nöjd ändå.

Favorite Properties
0
Click here to enquire list