Kostnader i samband med köp av fastigheter och bostäder i Tutkiet | Fastigheter till salu i Turkiet

Inköpskostnaderna i Turkiet

Samtidigt som vi ser till att våra kunder får de bästa Fastigheterna i Turkiet så ser vi också till att du är medveten om de inköpskostnader som ingår när man köper en fastighet i Turkiet . Många fastighetsbolag döljer detta faktum från sina kunder i inledningsskedet och när affären väl är undertecknad såå brukar kunden får information om dessa extra kostnader. Vi på Buyproperties in Turkey tror på att tjäna våra kunder till bästa förmåga och informera dig om alla dessa extra kostnader i förväg. Här är några extra avgifter som du måste vara medveten om innan du köper egendom i Turkiet.

Observera att!,Vissa byggherrar erbjuder  även hela eller en del av Kostnader nedan!

1 . Stämpelskatt-Lagfarthandlingar i första hand som ska betalas är 4 % av värdet av Bostad. Vi och din officiella representant kommer att diskutera villkoren för att betala stämpelskatt. Vår yrkeskunniga och vänliga personal kommer att prata med dig i detalj om du inte har någon kunskap om den här proceduren. Du kan lita på oss!.

2 . Ett annat viktigt dokument som du måste ha är fullmakt. Enligt denna handling måste du skicka din makt till någon annan som du känner förtroende för som tar beslut för din räkning osv i händelse av din frånvaro. Turkiska advokater i detta område debiterar från 250 euro för transport och ytterligare 250 - 350 för att slutföra köpet med fullmakt. En fullmakt kostar 600TL i genomsnitt. I båda fallen är detta ett obligatoriskt dokument som du måste få bildat innan du slutför ditt köp. Så det är upp till köparen och deras advokat att förstå dessa kostnader och göra det val som är mest fördelaktigt för dem.

3 . Det är ett obligatoriskt krav för slutförandet av köpprocessen att fastigheten som köps har DASK försäkring. Denna försäkring täcker 20 % av den kostnad som krävs för ombyggnation av fastigheten i händelse av en jordbävning. Annars måste köparen ta ytterligare en privat försäkring för att öka nivån av byggnaden som täcker alla risker och för att försäkra innehållet. Detta sätt gör köparen kommer att få sin egendom i säkerhet under en naturkatastrof. Vi åtar oss denna tjänst för våra köpare med hjälp av välrenommerade försäkringsbolag som Allianz och Anadolu Sigorta. I vår handel med dessa försäkringsbolag om din försäkring, kommer vi att se till att hela förfarandet är transparent för våra kunder.

4 . Efter slutförandet av köpprocessen av din bostad i Turkiet, bör köparen registrera fastigheten i kommunen för betalning av rådet och skräpskatt. Köparen måste också uppfylla kraven för överföring av vatten och el konton med allmännyttiga företag och de tar ut en avgift för denna tjänst. Det bör noteras att dessa utgifter är obligatoriska och det finns inget sätt att undkomma dem. Vi är alltid noga med att fylla dessa formaliteter för att förbättra din köpupplevelse . År 2014 var avgifterna  cirka 100TL för vatten och 250 TL för el . 

5. Turkiska Krav

Post inköp  är något de flesta utländska köpare ska göra enligt turkisk lag. När fastigheten är i namn av en ägare i Turkiet och i händelse av hon-hans död så kommer inte fastigheten att återgå till regeringen, förutsatt att det finns någon som egendomen kan överföras till eller om den som är huvudägare har lämnat ett testamente. Så utländska köpare ska se till att de är medvetna om alla dessa regler som inrättats i turkiska lagar. För att undvika felaktigheter eller andra avvikelser så ska du alltid diskutera med din Mäklare/advokat om de laglydiga termerna av alla dessa regler. När det gäller överlåtelse av fastigheten i händelse av dödsfall av den primära ägare  måste de upprätta en vilja att fördela sina tillgångar enligt deras önskemål snarare än standard arvsrätt. Din mäklare/advokat bör kunna hjälpa dig vidare på de frågor som rör viljan. Dessa utförs av den turkiska notarie i namn av fastighetsägare.

Så , ovan skrivna är några av de viktiga punkter som du måste tänka på innan du köper ett hus i Turkiet . Se till att du är medveten om allt detta och att din mäklare och advokat har djup kunskap om turkiska lagar och andra förordningar .

Att köpa en Bostäder i Turkiet gör måste du känna till alla de juridiska formaliteter som du måste uppfylla för att vara ett hemägare. Många egendoms återförsäljare kommer inte ta smärtan för att styra dig in i de rättsliga förfarandena. Men vi på Buy Properties in Turkey tror bara på perfektion och inkluderar denna information i våra tjänster eftersom vi är värdar för utländska köpare så är det inte bara vårt jobb utan också vår skyldighet att informera om alla små detaljer om denna fråga.

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta oss på våra telefonnummer. Eller så kan du helt enkelt besöka Vanliga frågor ( FAQ ) sida på vår webbsajt . För mer information om att köpa fastigheter i Turkiet, besök våra kontor. Du kan även direkt besöka våra huvudkontor i Alanya . Vi skulle vara privilegierade att hjälpa dig till bästa förmåga.

Favorite Properties
0
Click here to enquire list